Voor wie?

De organisatie binnen de zorg is ingrijpend veranderd, zowel voor de cliënt als de zorgmedewerker en zorgorganisaties. De komst van zelfsturende teams, gewijzigde financieringsvormen, kleinschalige woongroepen, decentraal inkopen, gastgericht denken & handelen, de opkomst van particuliere initiatieven om woongroepen voor ouderen in alle klassen op te zetten, etc. De zorg streeft overall naar een systeem waarin betekenisgeving en het ‘gewone leven’ centraal staan. Dit vraagt om een andere aanpak in bedrijfsvoering, intensieve begeleiding van de zorgmedewerkers die deze transitie doormaken en hulp in de opzet en implementatie van gewijzigde werkprocessen. TESS zorgfacilities helpt organisaties hierbij.

 

Dit doen wij voor:

Verpleeghuizen en verzorgingshuizen

Met als centraal thema “geef de bewoners hun thuis weer terug” helpen wij de huizen o.a. met praktische tools bij het koken op de afdelingen met minimale derving en een efficiënt inkoopproces.

Zelfstandig wonen met zorg en ondersteuning

Wij helpen particuliere initiatieven bij het ontwikkelen van een passend facilitair en/of horeca concept, dat ondersteunend is aan de behoefte van de doelgroep.

Kleinschalig wonen

Wij geven workshops op maat voor het koken voor groepen met speciale wensen (door dementie, diëten, andere zorg). Advies op locatie over efficiënte en lekkere maaltijdbereiding, meerdere eetmomenten en aantrekkelijke presentatie.

Ziekenhuizen

Ontwikkelingen en implementatie van (nieuwe) maaltijdconcepten, begeleiding van betrokken personeel, introductie of verbetering van wastemanagementsyteem, gasttevredenheidsonderzoeken

Revalidatie- en zorghotels

Advisering over hospitality-aanpak in een Hotelomgeving. Van advies op het gebied van sfeer & inrichting,  keuken en restaurantinrichting, tot begeleiding van het hospitalityteam op locatie.