TESS... leer ons kennen

TESS zorgfacilities opereert met een team specialisten uit de wereld van de horeca, hotellerie, HR, catering en institutioneel. Wij richten ons met name op veranderingsprocessen binnen de gezondheidszorg. Ons team is internationaal werkzaam geweest in onder andere de VS, Hongarije, de UK en België. Ook ontwikkelde één van onze specialisten het gastvrijheidsconcept ‘ServPlus’ en de maaltijdformule ‘Steamplicity’ binnen de gezondheidszorg in België.

Deze brede expertise maakt mogelijk dat kansen zichtbaar worden. Door slim naar de processen te kijken maken wij voor de zorginstellingen mogelijk dat budgetneutraal verbeteringen gerealiseerd kunnen worden. Wanneer de voedselverspilling binnen een afdeling wordt aangepakt, wordt er geld bespaard dat bijvoorbeeld gebruikt kan worden om het welzijn van de cliënt te verbeteren. Dankzij nieuwe concepten wordt de eetbeleving, de zorg en de gastvrijheid beter en de tevredenheid onder de gasten en cliënten stijgt.

TESS zorgfacilities

bestaat uit 3 samenwerkende organisaties met ieder een eigen specialisme

Graag stellen wij u het TESS team aan u voor. Van links naar rechts: Fred Blaas, Henk van den Heuvel, Bianca Wester en Hans van Doorn